Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

IMPORTANT: Notice Regarding Support 13 Dec 2017

From January 1 2018, all support queries (website, email or hosting related) will require lodging through our Client Portal. Support queries will no longer be answered directly via email, Skype or...

IMPORTANT: Service Downtime Thursday 11th May 2017 10 May 2017

Dear Valued Customers, On Thursday May 11th 2017, between the hours of 9am to 9pm AWST (Perth Australia time), all services (websites and email accounts if hosted with us) will be unavailable... Повеќе »

Update: Website Hosting Standard Plan 1 May 2017

As of the 1st of May 2017, our Website Hosting Standard plan has increased to $198 per year / $16.50 per month (inclusive of GST) to absorb ever increasing running costs. To allow our clients... Повеќе »